Menu

Fijn wonen

Een dak boven je hoofd is een van de eerste levensbehoeften. Maar wij doen meer. Wij gaan voor fijn wonen in de breedste zin van het woord. Vooral voor degenen die dit moeilijk zelf voor elkaar krijgen. Dat verschil maken we met anderen. We geven ruimte waar dat kan en zijn aanwezig waar nodig.

Ook als je wat groter
bent, kun je een buurcorporatie zijn

Bij ons werken zo'n 300 mensen. Je herkent ze als betrokken collega's, die lef durven tonen en toegankelijk zijn om aan te spreken. Samen zetten we ons in voor de bewoners van ruim 25.000 huurwoningen. Dat doen we op kantoor. Maar vooral ook dichtbij onze huurders; in de buurten en wijken van Breda, Etten-Leur en Roosendaal.

Iedereen is welkom

Door verschillend te zijn, maken we ons samen sterker én beter. Daarom bieden we iedereen gelijke carrièrekansen en sluiten we niemand buiten. Pak je verantwoordelijkheid. Doe waar je goed in bent. En groei! Daar krijg je alle ruimte voor, ongeacht gender, leeftijd, afkomst of geaardheid.

 

Groeien,
dat doe je zelf

Bij ons heb je een eigen potje geld, dat je kan inzetten voor opleiding of persoonlijke ontwikkeling. Want groeien, dat vinden we belangrijk. Verschillende collega's zijn doorgestroomd naar andere functies en sommige stagiaires blijven bij ons 'plakken' in een vaste baan.

Werk en privé, een prima combi

Op onze 3 hoofdkantoren (Breda, Roosendaal en Etten-Leur) heeft bijna niemand een vaste werkplek. Je reserveert vooraf een bureau: in 1 ruimte met collega's, een lekkere loungestoel of absolute stilteplek. Wil je liever een keer niet naar kantoor? Geen probleem. Klap je laptop ergens anders open of ben een dagje vanuit huis bereikbaar. Bij sommige functies is er bovendien ruimte om ook je werkuren flexibel in te delen. Zo kun je fulltime werken, met tijd voor thuis.

 Alwel.nl       |       Contact

 Privacy       |       Cookies

Instagram    |        LinkedIn

Facebook      |         Youtube

X(Twitter)      |           Inloggen